Reni : oplossingen voor regenwaterrecuperatie
top

Wat is Reni?

HomeInfoWat is Reni?

Wat biedt Reni?

Totaaloplossingen voor regenwaterrecuperatie

Alle Reni pakketten bevatten de nodige componenten om uw meest optimale regenwaterinstallatie te kiezen. Via pakket op maat selecteert u, via enkele doelgerichte vragen, een pakket volgens uw eigen behoeften. De vragen houden rekening met alle parameters waaraan een moderne installatie dient te voldoen. 

Naast deze handige selectietool, kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies. Bij Reni kiest u voor levering van het materiaal of met plaatsing erbij, maar in elk geval een transparant en volledig kwaliteitsaanbod. 

Wat is Reni?

Reni is een dienstverlening van TMVW/FARYS. FARYS levert niet alleen drinkwater, maar saneert ook afvalwater, bouwt en verbouwt sportaccomodaties, levert water op maat aan bedrijven …

Als waterexpert informeren wij over het duurzaam gebruik van water. Het (her)gebruik van regenwater is daar een belangrijke pijler van. Reni is ons antwoord op de groeiende behoefte aan gebruiksvriendelijke regenwaterrecuperatie. Op deze site vindt u in enkele stappen het regenwaterpakket dat het beste bij u past.

FARYS werkt hiervoor samen met Ecobeton Water Technologies N.V. Het bedrijf uit Sint-Truiden werd geselecteerd via een marktconsultatie conform de wetgeving op overheidsopdrachten.

Ecobeton Water Technologies startte in 1910 met de ambachtelijke vervaardiging van betonproducten. Vandaag produceren ze industriële prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Door hun ervaring en continue bijscholing in binnen -en buitenland zijn ze dé expert in professionele en duurzame oplossingen voor regenwaterrecuperatie. Zij bieden ook totaaloplossingen voor (afval)waterzuivering en –behandeling.

             Logo Ecobeton