Reni/nieuws/de-Vlaamse-renovatiedag-2017
top

Nieuwsbericht

Home Nieuws Partner van de Vlaamse Renovatiedag op 27 mei 2017

Partner van de Vlaamse Renovatiedag op 27 mei 2017

maandag 22/05/2017

Op zondagnamiddag 28 mei 2017 zetten de Vlaamse architectenorganisatie (NAV) en het magazine ’Ik Ga Bouwen & Renoveren’ hun schouders onder de 18de editie van de Vlaamse Renovatiedag.

Een hele namiddag lang kan je tal van gerealiseerde renovaties in Vlaanderen ontdekken. Voor iedereen met renovatieplannen is dit het uitgelezen moment om verschillende renovaties te bezichtigen. Reni is één van de partners en wil de recuperatie en het hergebruik van regenwater in de kijker zetten.

Meer dan een namiddag huisjes kijken

Tijdens de Vlaamse Renovatiedag editie 2017 openen meer dan 100 renovaties exclusief hun deuren. Deze boeiende openhuizendag staat garant voor unieke verhalen. U kan specifieke renovatieprojecten bezoeken over heel Vlaanderen en praten met de mensen achter het project. De bewoners en ook de architect geven graag een woordje uitleg over hoe zij de renovatie hebben aangepakt, hoe de samenwerking is verlopen, welke technieken er zijn toegepast, enz. Deze openhuizendag is het ideale moment om u volop te laten inspireren en informeren.

De bezoeken zijn volledig gratis mits online registratie. Na uw registratie worden de projectadressen van de te bezoeken renovaties zonder afspraak zichtbaar. Bepaalde projecten zijn enkel te bezoeken na een bevestigde afspraak. Van deze renovaties krijgt u het projectadres van de betrokken architect bij het maken van uw afspraak. Controleer dit goed en maak uw afspraak tijdig.

Registreer u nu voor de Vlaamse Renovatiedag

Dit jaar zijn er meer dan 100 renovaties te bezoeken over gans Vlaanderen.
Hier kunt u alvast alle projecten raadplegen.

Bekijk alle projecten