Online bestellen
top

Bestellen

Home Particulier Bestellen Bestellen

Online bestellen van materiaal

Via de webshop kan u het materiaal van de regenwaterinstallatie vanuit uw luie zetel bestellen, 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Online bestellen bij Reni is eenvoudig, snel en veilig.

Bij bestelling geeft u een voorkeur van leveringsdatum. Wij leveren elke online bestelling binnen de 30 dagen na ontvangst van de betaling, tenzij u een latere leveringsdatum wenst.

Uw ideale regenwater installatie

De product combinaties afgestemd op o.a. het dakoppervlak, de locatie, uw voorkeur voor automatische of geluidsloze oplossing brengt u via de wegwijzer op 1 van de 7 types regenwaterput. Deze worden verder aangevuld met upgrades zoals waterdichte bestrijking (afhankelijk van de hoogste gemiddelde grondwaterstand), verhoogstukken, gietijzeren deksels voor de berijdbaarheid van de regenput. In totaal zijn meer dan 500 verschillende combinaties mogelijk.

Weet u nog niet welke regenwater installatie geschikt is voor uw project? Doorloop onze vragenlijst en vind automatisch de ideale regenput, filter en pomp. Wij houden steeds rekening met de geldende wettelijke voorschriften, geografische ligging en persoonlijke voorkeur van u en uw klant.

TIP

Is er een mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen?


U bent welkom in onze toonzaal. Contacteer ons voor een afspraak. Ook telefonisch en op basis van uw bouwplannen kunnen wij u verder helpen.
Jaarlijks vindt u ons in oktober terug op de BIS-beurs in Flanders Expo Gent (hal 2 Advies @ BIS).