Prijs regenwaterinstallatie
top

Bestellen

Home Particulier Bestellen Bestellen

Prijs en betaalmogelijkheden

De prijs exclusief en inclusief btw wordt duidelijk vermeld bij online bestelling van materiaal of in een persoonlijke offerte. 

7 regenwater basispakketten

Prijzen bovengronds*

* excl. btw

  • Reni Start : vanaf € 87,46
  • Reni Mini : vanaf € 1 060,40
  • Reni Basic : vanaf € 2 129,65

Prijzen ondergronds*

* excl. btw

  • Reni Comfort : vanaf € 1 395,16
  • Reni Plus : vanaf € 1 679,59
  • Reni Advanced : vanaf € 2 365,99
  • Reni Maxi : vanaf € 3 195,59

Elk basispakket is uitbreidbaar met verschillende opties, zoals grotere tankinhoud, berijdbaar deksel, specifieke filters, verhoogstukken etc. De samenstelling van uw regenwaterinstallatie is afgestemd op uw behoeften, de verordening, de ruimtelijke beperkingen en de dakoppervlakte.

Hoe kan u de Reni-offerte vergelijken met andere prijsvoorstellen?

Een Reni-pakket is uniek door de combinatie van de voorfilter in een kunststof of betonnen put met aangepaste pomp. Andere aannemers beperken zich vaak tot het gedeelte buitenshuis (ondergronds): voorfilter, tank en graafwerken. Voor een correcte vergelijking, inclusief aankoop en installatie van pomp en nafilters, moet u dus ook de offerte van uw loodgieter/installateur nakijken.

Ook de kost voor de afvoer van overtollige grond en bronbemaling brengt u best in rekening. Bronbemaling is een proces waarbij op verschillende plaatsen grondwater wordt opgepompt en via een leiding wordt afgevoerd, om plaatselijk en tijdelijk de grondwaterspiegel te verlagen.

Wanneer is het verlaagd BTW-tarief van 6 % van toepassing?

Dit tarief is enkel van toepassing bij levering én plaatsing van een van een Reni-pakket bij oudere gebouwen. Bij levering is het BTW-tarief van 21% van toepassing.

Opgelet! Sinds 1 januari 2016 is het verlaagd btw-tarief van 6 % alleen nog van toepassing voor woningen van minstens 10 jaar oud. Lees hier meer over de voorwaarden.

Kan u via overschrijving betalen?

Tijdens het bestelproces kan u aanvinken of u online of via overschrijving wenst te betalen. U ontvangt een e-mail met de betalingsgegevens en de producten worden 7 dagen voor u gereserveerd. Van zodra het bedrag op onze rekening staat, ontvangt u een bevestiging van betaling en contacteren wij u om de leveringsdatum af te spreken.